Interesse? Bel dan met: 0599 - 70 70 42 of mobiel: 06 - 46 17 38 50.

Google SEO

Google SEO

Hoge positie in Google

Evenals andere ondernemers wilt u met uw website hoog in de zoekresultaten van Google staan. Hoe hoger uw website staat genoteerd, hoe beter uw website op het internet te vinden is. Dagelijks komen duizenden website online te staan. Het hebben van een vindbare website is niet gemakkelijk, laat staan om te blijven.

Vindbare website

Voor een vindbare website in de zoekresultaten van Google bent u bij M2 Idee aan het juiste adres. Of u nu een website wilt laten bouwen of uw huidige website wilt ‘upgraden’, wij zorgen dat uw website voldoet aan de richtlijnen van Google. Met de juiste technieken en door de gestelde richtlijnen in acht te nemen, hebt u de meeste kans hoog in de ranking terecht te komen. Een plaatst bij de eerste tien zoekresultaten, dat wil elke ondernemer.

Factoren website bouwen

Bij het bouwen van een website dient rekening met meerdere factoren te worden gehouden. Als zoekmachine kan Google alleen informatie lezen. Het webdesign, afbeeldingen en multimedia ziet Google niet. Daarom is de programmering, formulering en het aanbrengen van een goede structuur op de website erg belangrijk. Minstens zo belangrijk, al dan niet nog belangrijker, is de content op elke pagina van de website. Niet voor niets wordt in de SEO-wereld ‘Content is King’ veelvuldig gebruikt.

Website onderhouden

Een mooi webdesign en SEO-teksten maken een website nog niet tot een succes. In een succesvolle website dient tijd en energie te worden gestoken. Het is belangrijk de website te onderhouden. Zonder uw website regelmatig aan te passen, zal deze na verloop van tijd dalen in de zoekresultaten van Google. Dan maakt het niet uit hoeveel geld u aan de website hebt uitgegeven. Een website die niet ‘up to date’ blijft, is na verloop van tijd niet meer vindbaar voor klanten.

Succesvolle website

Als geen ander weten wij van M2 Idee, dat in het ondernemersschap veel tijd gaat zitten. Die tijd besteedt u liever aan zaken doen dan in het onderhouden van uw website. Desgewenst zorgen wij ervoor dat uw website aan de richtlijnen van Google blijft voldoen. M2 Idee houdt regelmatig uw bezoekersresultaten bij, plaatst SEO-teksten en zal updates van het CMS (content management systeem) uitvoeren. Daarnaast kunnen wij een AdWords campagne voor u opzetten. Kortom, u hoeft nergens naar om te kijken. M2 Idee bouwt niet alleen een succesvolle website, M2 Idee zorgt dat uw website succesvol blijft!

Over ons

M2 Idee richt zich ook voornamelijk op het MKB. Onze ervaringen zijn dat deze doelgroep niet zit te wachten op allerlei dure en exotische oplossingen.

Wat het moet kosten moet het kosten, maar daarbij moet een gezond portie boeren verstand zeker overeind blijven. Lees meer

Contactgegevens

M2 Idee
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
Tel. 0599 - 70 70 42
Mob. 06 - 46 17 38 50
E-mail. info@m2idee.nl
Website. www.m2idee.nl

M2 Idee is onderdeel van
M2 Advies & DEsign