Interesse? Bel dan met: 0599 - 70 70 42 of mobiel: 06 - 46 17 38 50.

Portfolio

Cb814f6646368a9340b7ed30aa1a9ed7 M    
  Voorbeelden

Tjingo portfolio

Klik op de onderstaande foto om een aantal voorbeelden te bekijken.

Tjingo is een grote speler op de markt voor online reisbureaus. In 2011 is Tjingo door Zoover Awards (dé publieksprijzen voor reizend Nederland) uitgeroepen tot zowel ‘Beste online reisbureau’ als ‘Populairste online reisbureau’.

M2 Idee is door Tjingo benaderd vanwege de flexibele werkhouding. Wij kennen geen 9-tot-5-mentaliteit. Bedrijven, zoals Tjingo, die met (zeer) korte deadlines werken, zijn bij M2 Idee aan het goede adres! Voor onze opdrachtgevers staan wij letterlijk dag en nacht klaar.

2c3125eb8597b442fad87e2c031423e6 M    
  Voorbeelden

SIMONE FM portfolio

Klik op de onderstaande foto om een aantal voorbeelden te bekijken.

Simone FM is een jong, fris en spontaan radiostation. Met ongeveer 150.000 luisteraars per week is Simone FM dé populairste radiozender van Noord-Oost Nederland.

Bij Simone FM zijn wekelijks veel reclames en winacties. De reden dat zij op zoek zijn gegaan naar een grafisch full service bureau dat daadkrachtig te werk gaat en zonder enkel probleem opdrachten, kunnen realiseren. De geen 9-tot-5-mentaliteit van M2 Idee maakt het mogelijk dat wij Simone FM de volgende dag het gevraagde werk kunnen leveren.

3de37b3f2de6564a2ea064ec2afe25d4 M    
  Voorbeelden

TIROLREIZEN portfolio

Klik op de onderstaande foto om een aantal voorbeelden te bekijken.

Tirolreizen.nl is een online reisbureau dat in het organiseren van reizen naar muziekevenementen in het Oostenrijkse Tirol is gespecialiseerd. Per jaar reizen er tussen de 20 en 25 bussen met liefhebbers van Schlager af naar Tirol.

Tirolreizen.nl is een goed bezochte website. Om zijn bezoekers en klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is M2 Idee benaderd. De directie van Tirolreizen.nl heeft ons gevraagd de website overzichtelijker voor klanten te maken. Alle aangeboden reizen naar Tirol moeten duidelijk op de website worden gepresenteerd.

M2 Idee heeft de website in een geheel nieuw jasje gestoken. De website heeft een frisse, nieuwe ‘look’ met herschreven teksten. Hierbij is rekening gehouden met de richtlijnen van Google.

46276ded2fdd3245a9a8536c50ae55dd M    
  Voorbeelden

bert smit reklame portfolio

Klik op de onderstaande foto om een aantal voorbeelden te bekijken.

Bert Smit Reklame is een professioneel reclamebureau in Stadskanaal. Of u nu uw bedrijfsbus wilt laten beletteren, nieuwe gevelreclame op uw bedrijfspand wilt laten plaatsen of met een mobiel bill board een evenement wilt promoten, bij Bert Smit Reklame maken ze het zoals u het wenst. U kunt eveneens bij Bert Smit Reklame terecht voor uw vlaggen(masten), spandoeken, stickers, magneetplaten en lichtreclame.

M2 Idee is door Bert Smit voor het restylen van zijn website benaderd. De website moest een frisse en eigentijdse uitstraling krijgen. Daarnaast moest de website Vlaggenvoordeel.nl, een onderdeel van Bert Smit Reklame, onder handen worden genomen. Vlaggenvoordeel.nl is een relatief jonge website en is nog onbekend. Zowel Vlaggenvoordeel als de websites van Bert Smit Reklame zijn SEO-technisch opnieuw geprogrammeerd. Beide websites zijn bij M2 Idee in onderhoud.

Ae252c0654e8edaca099dba64773f3f2 M    
  Voorbeelden

hendriks & de jonge portfolio

Klik op de onderstaande foto om een aantal voorbeelden te bekijken.

Hendriks & De Jonge is al sinds 1959 een erkend interieurbouwbedrijf voor zowel bedrijven als voor zorg- en overheidsinstellingen en particulieren. In samenwerking met interieurarchitecten vervaardigen Hendriks & De Jonge interieur zoals de opdrachtgever het wenst. Of u nu een inloopkast, een keuken of een balie wilt laten bouwen, u bent van kwaliteit verzekerd.

M2 Idee is gevraagd mee te denken over en mee te schrijven van de gehele marketingstrategie van Hendriks & De Jonge. Er moest een nieuwe website worden gebouwd, de media-uitingen dienden te worden gerestyled en de automatisering moest worden aangepast. Er is veel overleg geweest om alles in goede banen te leiden. Daar waar nodig hebben wij advies gegeven en oplossingen bedacht.

Pagina 1 van 2

Over ons

M2 Idee richt zich ook voornamelijk op het MKB. Onze ervaringen zijn dat deze doelgroep niet zit te wachten op allerlei dure en exotische oplossingen.

Wat het moet kosten moet het kosten, maar daarbij moet een gezond portie boeren verstand zeker overeind blijven. Lees meer

Contactgegevens

M2 Idee
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
Tel. 0599 - 70 70 42
Mob. 06 - 46 17 38 50
E-mail. info@m2idee.nl
Website. www.m2idee.nl

M2 Idee is onderdeel van
M2 Advies & DEsign