Interesse? Bel dan met: 0599 - 70 70 42 of mobiel: 06 - 46 17 38 50.

Portfolio

Tirolreizen

3de37b3f2de6564a2ea064ec2afe25d4 L    
  Voorbeelden

TIROLREIZEN portfolio

Klik op de onderstaande foto om een aantal voorbeelden te bekijken.

Tirolreizen.nl is een online reisbureau dat in het organiseren van reizen naar muziekevenementen in het Oostenrijkse Tirol is gespecialiseerd. Per jaar reizen er tussen de 20 en 25 bussen met liefhebbers van Schlager af naar Tirol.

Tirolreizen.nl is een goed bezochte website. Om zijn bezoekers en klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is M2 Idee benaderd. De directie van Tirolreizen.nl heeft ons gevraagd de website overzichtelijker voor klanten te maken. Alle aangeboden reizen naar Tirol moeten duidelijk op de website worden gepresenteerd.

M2 Idee heeft de website in een geheel nieuw jasje gestoken. De website heeft een frisse, nieuwe ‘look’ met herschreven teksten. Hierbij is rekening gehouden met de richtlijnen van Google.

Naast een frisse en overzichtelijke website heeft M2 Idee tevens een boekingssysteem geïmplementeerd. Op de oude website van Tirolreizen.nl konden mensen niet online een reis boeken. Met het boekingssysteem is een arrangement naar één van de muziekevenementen in Tirol in een paar minuten geboekt. Klanten kunnen direct zien welke data en hoeveel plaatsen nog beschikbaar zijn.

M2 Idee onderhoudt de website en denkt met de directie van Tirolreizen.nl mee hoe de website zichtbaar op de markt kan worden gezet. Behalve het ‘up to date’ houden van de website ontwerpen wij het promotiemateriaal, zoals folders en flyers.

 

 

 

Over ons

M2 Idee richt zich ook voornamelijk op het MKB. Onze ervaringen zijn dat deze doelgroep niet zit te wachten op allerlei dure en exotische oplossingen.

Wat het moet kosten moet het kosten, maar daarbij moet een gezond portie boeren verstand zeker overeind blijven. Lees meer

Contactgegevens

M2 Idee
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
Tel. 0599 - 70 70 42
Mob. 06 - 46 17 38 50
E-mail. info@m2idee.nl
Website. www.m2idee.nl

M2 Idee is onderdeel van
M2 Advies & DEsign