Interesse? Bel dan met: 0599 - 70 70 42 of mobiel: 06 - 46 17 38 50.

Sl1 Bg

Een website laten maken in de regio Groningen? neem contact op met m2 idee.

Websites maken is onze passie

Wilt u een website laten maken en bent u op zoek naar professionaliteit en kwaliteit? Bij M2 Idee worden met enthousiasme, passie en toewijding hoogstaande websites gemaakt voor de meest uiteenlopende ondernemers. Wij bouwen websites voor de kleine ondernemer of ZZP’er, maar ook voor grote nationale bedrijven. Wij geloven daarbij in nauwe samenwerking zodat er een site onstaat die perfect aansluit bij uw specifieke bedrijfsactiviteiten en doelgroep. 

Betaalbaar webdesign

Het design van de website wordt in een standaard omgeving uitgevoerd en daarom kunnen wij de levertijd beperken tot enkele weken. Door onze korte ontwikkeltijd kunnen wij websites aanbieden tegen zeer interessante prijzen. Voor slechts € 800,- kan u al in het bezit zijn van een kwalitatief hoogstaande website die naadloos aansluit bij uw bedrijf.

Eigen beheer

Een website laten maken is één. Hem onderhouden is twee. M2 Idee vindt het belangrijk dat u uw website zelf kunt aanpassen. Alle door ons gemaakte websites zeer goed zelf te beheren. Artikelen aanpassen, belangrijke informatie wijzigen of afbeeldingen toevoegen is heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. En wanneer u vragen of problemen heeft kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze website en bekijk een aantal voorbeelden van ondernemers in Friesland, Groningen en Drenthe die bij ons een website hebben laten maken. Heeft u daarna nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel dan 0599-707042. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Binnen 24 uur ontvangt u antwoord.

Bezoekers die op website laten maken Groningen zochten, bekeken ook: Drukwerk - Websites - Google SEO - Marketing - Portfolio 

M2 Idee is voornamelijk actief in de regio Emmen, Assen, Groningen, Winschoten, Veendam en Stadskanaal.

Over ons

M2 Idee richt zich ook voornamelijk op het MKB. Onze ervaringen zijn dat deze doelgroep niet zit te wachten op allerlei dure en exotische oplossingen.

Wat het moet kosten moet het kosten, maar daarbij moet een gezond portie boeren verstand zeker overeind blijven. Lees meer

Contactgegevens

M2 Idee
Baken 30
9501 KN Stadskanaal
Tel. 0599 - 70 70 42
Mob. 06 - 46 17 38 50
E-mail. info@m2idee.nl
Website. www.m2idee.nl

M2 Idee is onderdeel van
M2 Advies & DEsign